Rólam

Szilvási Gabriella vagyok. A célom az, hogy invitáljalak a könnyedségre, és a lehetőségeid meglátására, hogy működőbb, nagyszerűbb és örömtelibb életet teremts, bármi is legyen jelen most az életedben. Én magam a teljes bezárkózás és kilátástalanság állapotából indulva kezdtem az utat, egyre jobban és jobban nyílva, sebezhetően, magamból egyre többet megmutatva, felfedezve az ajándékot abban, amit addig katasztrófaként láttam, és egyre több örömöt teremtve magam és mások számára. Már nem állok meg! Így biztosan tudom, hogy van kiút, és lehetsz te is boldog! Lehetek neked hozzájárulás ebben?

Egy csontfejlődési rendellenességgel jöttem erre a világra, amivel már megszületésem előtt biztosítottam, hogy nem lesz átlagos életutam. És nem is lett túl egyszerű. Gyermekkoromban, miközben a fizikai állapotom és a műtétekkel járó fájdalmakkal és kihívásokkal is szembe kellett néznem, napi szinten bántottak, gúnyoltak, közösítettek ki, gyerekek és felnőttek egyaránt, óvodás koromtól kezdve, ami tinédzserként még fájóbbá vált, fiatal felnőttként pedig beárnyékolta az egzisztenciális kilátásaimat. Ugyanúgy ahogy az óvodás - iskolás közösségek, a munkahelyi közösségek sem kértek belőlem. Hiába volt a közgazdász diplomám, számos tanfolyam és széleskörű ismeretek a hátam mögött, több, mint 10 év alatt sem találtam olyan munkahelyet, ami felvállalta volna az alkalmazásomat. Az ezzel járó stressz, az önbizalmam teljes elvesztése ekkor már komoly fizikai tünetekig vezetett, hogy épphogy megálltam az agyvérzés előtti kapuban. Ezek az ijesztő pillanatok vezettek el végül oda, hogy elhatároztam, ez így nem mehet tovább! Ekkor kezdtem különböző stresszoldó technikákkal foglalkozni, és jutottam el a tudatosság útjára, amit azóta is járok, és az évek alatt rengeteg dolgot változtattam meg az életemben.

Hogy miket? Csak hogy pár példát említsek:

  • - A teljes önbizalomhiányból kitörve vállalkozó lettem, ügyfélkört építettem, és ma már sok embernek segítek abban, hogy könnyedebb, boldogabb életet éljen. Nem csak reményt adok, hogy lehetséges, hanem eszközöket is. Segítek kitisztítani mindannak az energiáját, ami visszahúz a "nem lehetséges" világába, ami visszahúz bennünket oda, ahol mások ítéletei fontosabbak, mint a boldogságunk.

  • A teljes szégyenből, ami övezte a testemet és a lényemet, sikerült kilépnem, olyannyira, hogy miközben pár éve még egy fotót sem engedtem készíteni magamról, ma már videókat készítek, csoportos zoomokat tartok, és nyilvános YouTube csatornám is van.

  • Megtaláltam, megteremtettem magamnak azt a közeget, ami elfogad, befogad, ahol ajándék a különbözőségem, és nem hiba. Ahol képesek és hajlandóak túllátni azon, hogyan néz ki az arcom, és fogadni a lényem igazi ajándékát.

  • Az értéktelenség, szerethetetlenség nézőpontját letéve megszabadultam az előtte 30 évig fennálló migrénemtől.

  • A hétköznapjaimban sokkal kevesebb a stressz, át tudok formálni helyzeteket, és a hétköznapjaimat egyre boldogabban élem.

Ez csak pár példa a legkézzelfoghatóbbak közül. De a lehetőségek tárháza végtelen, és mindig tudunk még többet és boldogabbat választani.

Hogyan értem mindezt el?

Rengeteg nézőpontváltással, a múlt lehúzó energiáinak kitisztításával, a lényem elismerésével.... Mindezekkel levettem a jelentőséget a múltról, és nem hagyom többé, hogy ez határozzon meg.

Lehetek neked is hozzájárulás abban, hogy boldogabb életet élhess?

Ha úgy érzed, igen, válogass a Programok menüpontban található lehetőségek közül, vagy ha nem találsz megfelelőt, keress a Kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeim egyikén!

Az alábbiakban néhány visszajelzést olvashatsz azoktól, akik jártak már nálam valamilyen programon.

(Nagyításhoz kattints a képre!)