ProgramokKönnyed Teremtések Klub egész hónapban - Online

Szeretnél több tudatosságot, könnyedséget az életedbe?
Szeretnél napi szinten elmélyülni az adott hónap témájában, hogy még inkább a mélyére tudj nézni, ránézni arra, mi működik neked, és megváltoztatni azt, ami nem?
Szeretnél hozzájárulást kapni, ahol kérdezhetsz, és nem vagy egyedül a folyamataiddal? 


Egyéni kezelésre Gyöngyösön és egyéni facilitálásra (akár online is) most nem adok meg fix napokat, egyéni egyeztetés alapján tudsz jönni! Ha kezelést vagy facilitálást szeretnél, keress a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeim egyikén!


2023.12.02.: Egész napos Előmikulási Access Bars® és testkezelések csere és kipróbálás - Gyöngyös

Bars kezelő vagy testkezelő vagy? Gyere, ajándékozz és fogadj be kezelést!
Nem tudod, mi ez? Ismerkednél vele? Köztünk a helyed! Gyere bátran, és kérj kezelést!
A jókedv, a fantasztikus energetikai kezelések garantáltak, a férőhelyek viszont korlátozottak, ezért kérlek, jelentkezz be minél előbb! 


2023.12.04.: Mondj igen az életre! Mondj nemet a korlátozásra! - Csoportos online zoom - Online

Mondj igent az életre! Mondj nemet a korlátozásra! címmel hívlak benneteket egy tisztításokkal tűzdelt beszélgetésre, online, zoom alkalmazáson keresztül.
Mit is írhatnék erről, vagy kell-e egyáltalán elöljáróban többet mondani, mint maga a cím?
Hogy hová is megyünk ezzel? Magam sem tudom teljesen pontosan, de az esemény kérte a megszületését, így hát, íme, várlak benneteket 4-én, ha bármit is megmozdított, összehúzott vagy kinyitott bennetek ez a 2 mondat!

Jelentkezési lap: https://forms.gle/737YPvvbxTtcnTmD6


2023.12.05.: Pszichoszomatikus bebörtönzések eltörlése és Algoritmikus tonalitások feloldása - Access testkezelés workshopok - Gyöngyös

13-16 óráig: Pszichoszomatikus bebörtönzések eltörlése:
Naponta kerülünk stresszes helyzetekbe, de akár tartósan is ki lehetünk téve stresszes helyzeteknek. Ilyen lehet a munkahelyen jelenlévő stressz, vizsgák, gyermekeknél a beilleszkedési zavarok, ha csúfolják az óvodában, iskolában, vagy csak úgy érzi, nem tud megfelelni az őt körülvevő elvárásoknak.
Számtalan pszichés vagy lelki állapot is meghatározhatja azt, hogy érzi magát a tested. Voltál már úgy, hogy semmilyen fizikai okát nem találták annak, ami a testedben jelen volt vagy van?
Ebben az esetben hozzájárulás lehet számodra ez a kezelés. Segít kioldani a lelki állapotaid energetikai lenyomatait a testedből, nagyszerűen oldja a stressz hatásait a testből és az egész életünkből. 

16 órától 19 óráig: Az összes testbe zárt algoritmikus tonalitás feloldása:
Mit is jelent a tonalitás? A tonalitás az alaphangnem, melyben egy zeneművet előadnak.
"Tonalitás azt jelenti, hogy a dallam minden egyes hangja "egy bizonyos hanghoz", az alaphanghoz tartozik, vele rendkívül szoros kapcsolatban áll. Ez a kapcsolat olyan erős, hogy bárhol jár a dallam egy bizonyos hangja, azt az alaphanghoz tartozónak érezzük." (Forrás: Wikipédia)
Az életed alaphangnemét az algoritmusok adják? Amikor algoritmusokból működsz, minden algoritmusok által létrehozott korlátozást úgy értelmezhetsz, mintha az életed, lehetőségeid, lényed alapjához tartozna, miközben valójában észrevétlenül benne tart a korlátozásokban, és elvág a szabad választásodtól. Hány ilyen algoritmust működtetsz és tartasz fenn és zártál a testedbe, amiről azt gondolod, hogy a létezésed, lényed alapja? Itt az ideje feloldani mindezt, hogy végre kibújhass a lényed eltakaró korlátozások alól?

Választhatod, hogy mindkét kurzuson részt veszel, vagy azt is, hogy csak az egyiken. 

Jelentkezési lap: https://forms.gle/E41FPCSjrCBU99g8A


2023.12.13.: Access Bars® és testkezelések csere és kipróbálás - Gyöngyös

Bars kezelő vagy testkezelő vagy? Gyere, ajándékozz és fogadj be kezelést!
Nem tudod, mi ez? Ismerkednél vele? Köztünk a helyed! Gyere bátran, és kérj kezelést!
A jókedv, a fantasztikus energetikai kezelések garantáltak, a férőhelyek viszont korlátozottak, ezért kérlek, jelentkezz be minél előbb! 


2023.12.14.: Könnyedén az üzletben - Mi működik az üzletedben? - Csoportos online zoom - Online

Kezdő vagy már gyakorló vállalkozó vagy?
Szeretnéd oldani a benned lévő feszültségeket az üzleted kapcsán?
Túl gyakran hasonlítod magad másokhoz?
Nem tudod, mire érdemes figyelned az eseményeid kapcsán, hogy bizalmat ébressz az érdeklődőidben, jelentkezőidben?
Félsz, hogy "elbénázod"?
Nézőpontjaid vannak a sikerről és a kudarcról?
Kérdeznél egy tapasztalt facilitátortól?
Itt a helyed köztünk, gyere egy laza, energetikai tisztításokkal és tippekkel tarkított beszélgetésre, ahol tényleg nincs hülye kérdés, te is bátran felteheted a tieidet!Mi nyílhat ki most számunkra egy nagyszerűbb üzlet felé? 

Jelentkezési lap: https://forms.gle/WXt632xMEcsxKicu5


2023.12.16.: Access Facelift® workshop - Gyöngyös

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezheted magad, és nézhetsz ki anélkül, hogy bármilyen mesterséges eljárásnak, műtétnek, akupunktúrás tűknek, botox kezelésnek tennéd ki magad?Az Access Facelift® egy csodás, tápláló, számos energiát tartalmazó kézrátételes kezelés, amely visszafordítja az öregedés jeleit, az arcon, a dekoltázson és az egész testen, valamit hatással van az egészségre és a vitalitásra. Fiatalít, rugalmasabbá tesz, és megújítja a bőrt. Halványodnak a ráncok, foltok és hegek. Tartós változást többszöri futtatással (5-20 X) érhetünk el.

Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/VHNz5YuURKBo4QgVA


2023.12.17.: Access Bars® workshop - Budapest

Az Access Bars® egy olyan csodálatos technika, mely a fejen lévő 32 pont finom érintésével segít elengedni a fix nézőpontjaidat, hiedelmeidet, elképzeléseidet, gondolataidat. Ezek a pontok az életed főbb területeire vannak hatással, mint például a pénz, öröm, kreativitás, öregedés, vagy a szexualitás. Segít könnyedséget teremteni az életünkben, azáltal, hogy kitakarítja a fejünkből a sok kusza gondolatot, következtetést, ítéletet, amit magunkra szedtünk az életünk/életeink során, vagy amit elhittünk, bevettünk, megtanultunk másoktól.

Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/aEjWrjBYhpoUKCdN8


2023.12.18.: Hogyan éld túl a családod? - Csoportos online zoom - Online

Közelednek az ünnepek, és már most befeszítenek a közelgő családi és rokonlátogatások? Nehezen viseled a családi elvárásokat, korlátozásokat? Vagy épp azt, hogy mindenki szakértőnek képzeli magát az életedben, és osztogatja sűrűn a tuti tanácsait?
Gyakoriak a konfliktusok, amikor az egész család egy helyen van?
Túlságosan jelentőségtelivé teszed ezt? Belevonódsz a konfliktusokba, vitákba? Esetleg akár hetekig, hónapokig rányomja a hangulatodra és teremtéseidre a bélyegét a közös ünnepléskor összeszedett ítélethalmaz?
Ideje, hogy idén másképp legyen!
Tarts velünk ezen a beszélgetésen, hozd a nehézségeidet, és teremtsünk számodra is nagyobb könnyedséget! 

Jelentkezési lap: https://forms.gle/KumMbo6q7ghcJZSo9


2023.12.19.: MTVSS és Mimikri + 90%-os agykapacitás aktiválása - Access testkezelés workshopok - Gyöngyös

9-12 óráig:
MTVSS:
Az egyik legsokoldalúbb Access kezelés!
Immunerősítő, testszerkezet helyreállító kezelés.
Energetikailag mindent helyretesz a testben. Feloldja és kioldja a testből a fájdalmat, szenvedést, betegségeket létrehozó blokkokat. Felerősíti a test fizikai erőnlétét.
Nagy hozzájárulás az immunrendszernek azzal, hogy mindent, amit a testedben félreműködtettél, helyreállítja. 20-30 alkalom után, amikor ez az energia futott, a testszerkezeted megváltozik, képes lesz aszerint működni, amire teremtették.
Futtathatjuk az ízületeken, immunrendszeren, légzőrendszeren, emésztőszerveken, idegrendszeren, bőrön, nyirokrendszeren vagy akár daganatos betegségek esetén is hozzájárulás lehet.Az MTVSS kezelést a zavaró beültetések (szégyen, megbánás, hibáztatás, düh, harag, bűntudat, stb.) feloldására, és a testből való kioldásra is használhatjuk. Én személy szerint nagyon szeretem ezt a hatását, nagy hozzájárulás az életemhez, hiszen ezek nagyban korlátozzák a szabadságuk valódi megélését.

12-16:30-ig:
MIMIKRI:
Tudtad, hogy az érzéseid, nézőpontjaid, ítéleteid... több mint 90%-a nem is a tiéd, csak másoktól átvetted, leutánoztad?
Ez a kezelés azokat a fix mintákat, hitrendszereket, nézőpontokat törli, amit másoktól (családtagoktól, barátoktól, tanároktól, munkatársaktól...) átvettél, leutánoztál.
Hányszor másoltál le másokat azért, hogy megértsd, mit miért választanak, és vetted be magadénak a nézőpontjaikat, ítéleteiket? Hányszor hitted el, hogy csak úgy lehet, ahogy a szüleidtől láttad? Hányszor mentél bele mások valóságába azért, hogy nehogy olyan legyél, mint ők? Itt az ideje mindezt elengedni?
Mi minden lenne lehetséges, ha letisztítanád ezeket a dolgokat, és végre előbukkanhatna az, amit igazán szeretnél?

90%-OS AGYKAPACITÁS AKTIVÁLÁSA:
Ez az energia nagy hozzájárulás lehet szellemi munkát végzőknek, diákoknak, dolgozatok és vizsgák előtt, és még sok más esetben.
Csak a mimikri kezelés után futtathatod ezt az energiát!

Választhatod, hogy mindkét kurzuson részt veszel, vagy azt is, hogy csak az egyiken.

Jelentkezési lap: https://forms.gle/VwrqR35WwBLuWmWX8


2023.12.29.: El Dorado legendája és A korlátlan vagyon beindítása - Access testkezelés workshopok - Gyöngyös

13-16 óráig:
El Dorado legendája:
Készen állsz a külső - belső bőségre? Esetleg keresed, kutatod a kincseket, amiket végül sosem találsz meg? Mennyi nézőpontot tartasz fenn még arról, hogy egy ragyogó, kincsekben gazdag élet mennyire elérhető számodra? Mi mindent zártál ezzel kapcsolatban a testedbe?
Mennyit kell szenvedned, küzdened a bőség eléréséhez? Mit raktároztál el erről?
Itt az ideje kinyitni ezeket?
Mit adhat számodra ez a kezelés? Mit mond neked? Te hogyan tudsz kapcsolódni ezzel a kicsit misztikus, megfoghatatlan kezeléssel? Létezhet számodra El Dorado? Ez a kezelés segíthet neked befogadni?

16-19 óráig:
A korlátlan energia, vagyon és lehetőségek beindítása:
Egy igazán teremtő testkezelés, amely segít feloldani mindazt, amivel gátolod az életed kiterjeszkedését. Segít, hogy közelebb kerülj, és minél többet befogadj a korlátlanságodból, és ezáltal minél többet és könnyedebben teremts az életedben és a világban.

Választhatod, hogy mindkét kurzuson részt veszel, vagy azt is, hogy csak az egyiken.

Jelentkezési lap: https://forms.gle/Gdug5A6FW1gYMZEL6


Ha máshol szeretnél kurzusokat (Bars®, Facelift® és 3 órás testkezelés) vagy akár szerveznél is, keress bátran a Kapcsolat pontban található elérhetőségeim egyikén!


Visszajelzések, vélemények

(Nagyításhoz kattints a képre!)