Egyéni konzultáció

Több könnyedséget, szabadságot, bőséget szeretnél az életedben?

Ha bármilyen elakadást érzel az életedben, amin nem tudsz továbblendülni, vagy akár ha nem is tudod, hogy pontosan mi ez, csak azt érzed, hogy valamelyik életterületed beragadt, nem tudsz továbblépni, a jelenlegi helyzet pedig már nem működőképes, egy egyéni konzultáció, facilitálás segíthet!

Hogyan zajlik az egyéni facilitálás?

Egy négyszemközti beszélgetést kell elképzelned, egy megengedő, elismerő, biztonságos térben, ahol megnyílhatsz, és felszínre hozhatod a téged korlátozó energiákat. A beszélgetés célja, hogy te magad rájöhess arra, hogy milyen választásokat hoztál, és tartasz fenn az életedben, milyen energiákat működtetsz, és mire használod őket. Ránézhetsz, hogy az, amit az életedként választasz, teremtesz most, az valójában a te vágyad-e, vagy mások elvárásai, ítéletei, nézőpontjai alapján rendezted be az életedet.

Nemcsak mások rád vetített ítéleteit segíthet levetkőzni, hanem azt is, ahol saját magad ítélkezel önmagad fölött.

A beragadt energiákon kérdésekkel, tisztításokkal segítelek túllépni.

A leggyakrabban a üzlet, kapcsolatok, család, munka, lakhatás, pénz, üzlet, a testtel kapcsolatos nézőpontok, elakadások kérdéskörével keresnek meg, de teljesen egyedi élethelyzeteket, témákat is hozhatsz!

Nem kell aggódnod, ha nem tudod, hogyan nyúlj hozzá, ott leszek veled a folyamatban, és az általam használt módszereken és eszközökön túl az összes tudásommal és tapasztalatommal támogatni foglak ebben.

Személyesen, vagy online (Zoom alkalmazáson keresztül) is részt vehetsz egyéni facilitáláson.

Ha úgy érzed, hozzájárulás lehetek neked, keress bátran!

Bontsuk ki a valódi önmagad mások elvárásai, a múlt korlátozásai és az ítéletek tengere alól!

Időpontot egyeztetni egyéni facilitálásra a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeimen keresztül tudsz!