Access Testkezelések

Az Access Consciousness™ testkezelései közül választhatsz (Jelenleg közel 120 féle kezelés áll rendelkezésre). 

Ezek az energiák arra lettek kitalálva, hogy a testedben elraktározott korlátozásokat segítsenek feloldani, amik az életedben a különböző nehézségeket, elakadásokat okozzák. A testkezelések nem valami logikus szisztéma szerint választjuk, hanem mindig az adott pillanatban nézzük meg, hogy mi az, ami a leginkább támogatna most téged, hogy mi számodra abban a pillanatban a legnagyobb hozzájárulás. Nem megyünk következtetésbe, nem állítunk fel semmilyen diagnózist, és nem keresünk okokat. És legfőképpen nem valamiféle hibaként tekintünk arra, ami veled van, és nem ítéljük meg, bármi is legyen ez. Így tér és lehetőség nyílik arra, hogy megváltozhasson mindaz, ami éppen megváltozhat.

Ha testkezelést szeretnél kérni, legyél kíváncsi, és nyitott, legyél hajlandó meglepődni, és megengedni, hogy bármi felbukkanjon.

Ha szeretnél belekóstolni ebbe, vagy visszatérőként egy újabb kezelésen részt venni, szeretettel várlak!

A kezeléseket csak személyes részvétel alkalmával tudjuk futtatni, online nincs lehetőség kezelést kérni!

Elsősorban Gyöngyösön és Budapesten dolgozom, de alkalmanként más településeken is megtalálhatsz. Keresd az aktuális lehetőségeket a Programok menüpontban, vagy ha nem találsz megfelelőt, vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén. 

Nemcsak egyéni kezelésen vehetsz részt, hanem a testkezelés energiák alkalmazójává is válhatsz. Ez mindegyik testkezelés energia esetében egy-egy 3 órás workshop formájában történik. Ha pedig szívesen szerveznél workshopot ott, ahol élsz, keress bátran, megbeszéljük a lehetőségeket!