Access Facelift®

Az Access Facelift® egy csodás, tápláló, számos energiát tartalmazó kézrátételes kezelés, amely visszafordítja az öregedés jeleit, az arcon, a dekoltázson és az egész testen, valamit hatással van az egészségre és a vitalitásra. Fiatalít, rugalmasabbá tesz, és megújítja a bőrt. Halványodnak a ráncok, foltok és hegek. Tartós változást többszöri futtatással (5-20 X) érhetünk el.

Fantasztikus energiakoktél, amely sokrétűen támogatja a testünket és az életünket.

Testünk érzékeli a környezetből áradó információkat. Legtöbbször ezekből kiindulva alakítjuk ki a testünkről és önmagunkról alkotott elképzeléseinket. A kezelés alatt tisztulnak mindazon nézőpontok, hitrendszerek, blokkok, ítéletek, kivetítések, amelyek hatással vannak az öregedésre és az egészségre, így egy-egy kezelés után az életed különböző területein is érzékelhetsz változásokat.

Hatással van arra, milyen arcodat mutatod a világnak, a mások által ránk erőltetett, és az önként felvett álarcok lebontását is segíti. Változásokat tapasztalhatsz abban, ahogy megmutatkozol, ahogyan láthatóvá válasz az életedben és az üzleteden egyaránt.


Milyen lehetőségeid vannak, hogy élvezd az Access Facelift® hatásait?

  • Kérhetsz egyéni kezelést, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Eljöhetsz egy csere-bere alkalomra, ahol jóval kedvezőbb áron próbálhatod ki a kezelést, mint egyéni kezelésen.
  • Magad is alkalmazójává válhatsz, ha részt veszel az 1 napos workshopon.

Az Access Facelift® kezelésen és workshopon kizárólag személyesen tudsz részt venni. Elsősorban Gyöngyösön és Budapesten dolgozom, de alkalmanként más településeken is megtalálhatsz, ha pedig szívesen szerveznél workshopot ott, ahol élsz, keress bátran, megbeszéljük a lehetőségeket!

Keresd az aktuális lehetőségeket a Programok menüpontban, vagy ha nem találsz megfelelőt, vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén.